mandag, maj 07, 2007

Nyalliance

Sidder netop og lytter til pressemødet med det nydannede parti, Nyalliance. Et parti stiftet af løsriverne Naser Khader, Gitte Seeberg og Anders Samuelsen. Det er da ret interessant hvordan sådan et parti kommer fra starten - et parti med Naser Khader som leder, men de vil ikke fordele rollerne imellem sig.

Det lyder meget som et frontalangreb på Dansk Folkepartis indflydelse på dansk politik - de nævnte nærmest alle tre at Dansk Folkeparti havde for stor indflydelse i partierne og Folketinget. Nok er nok!

Det bliver interessant om partiet kan få skrabet nok underskrifter sammen til at kunne stille op, og om de til den tid kan få stemmer nok til at komme i Folketinget. Og om de kan få skabt et reelt midterparti, som virkelig hører til i midten... vel en slags afløser for Centrum Demokraterne. Men går man efter ledelsen i et parti, så er man vel nødt til at danne sit eget... det andet er jo for træls.

Men på med arbejdshandskerne - og så må vi se hvad Det radikale Venstre og Det konservative Folkeparti siger til at de nu mister disse tre fra deres midte. Det meldes også, at Conny Hedegaard er blevet inviteret med i det nye parti, ud fra betragtningen om at hun alligevel ikke står så stærkt i rollen som kronprinssesse i forhold til Lene Espersen. Fjernsynet har forsøgt at få en kommentar fra Hedegaard på det punkt, men hun er i USA på rundrejse, og tror du ikke, at man ringede til hende, selv om klokken var 6 om morgenen derovre!!! Så hun bad dem om at ringe tilbage, for de havde vækket hende. Egentlig uforskammet af pressen - så tænk jer dog om.

Jeg synes politik er kedeligt - men kommer der lidt rav i det som her, hvor der bliver skabt noget nyt, så er det interessant. Og nu må jeg lige høre hvor de står henne i forhold til nogle af mine mærkesager for at se om det er her mit kryds skal sættes ved næste valg. Jeg er i tvivl hver eneste gang der er valg - kongspartiet findes vist ikke rigtig endnu. Og så vidt jeg kan se, findes det heller ikke efter i dag.

Ingen kommentarer: