torsdag, maj 22, 2008

Indiana Jones 4

Hvem har ikke siddet og set Indiana Jones kæmpe om pagtens ark? Eller den hellige gral? Eller kaste sig væk fra en knusende rullende sten lige i sidste øjeblik? Der er ingen bedre film end disse tre - det er virkelig klassikere... og så sker det helt store, nemlig at der kommer en fjerde film. Men tør vi se den? Der er jo så mange forventninger til den - og store dele af det er måske egentlig bare det at være barn igen og se filmen på en barns måde at se film på... og det kan filmen ikke genskabe uanset hvor god filmen er.

Det var jo lidt ligesom den sidste Olsenbandefilm - vi så den jo, men synes næsten det var synd for de gode gamle folkekære skuespillere. Vi havde jo fantastiske forventninger - og det er jo lidt det sammen her. Og den gang blev vi skuffet!

Vil vi blive skuffet nu? Er det ikke en barndomspligt at se filmen? Hvis den lever op til de gamle film, vil vi blive helt høje, når vi går ud af biogafen... hvis den ikke lever op til de gamle film, vil vi blive mere end skuffet! Så spørgsmålet er: Tør vi se filmen - eller tør vi lade være? Jeg tøver med at se den.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, Kim, du skal med mig ind at se den. BASTA! Indiana Jones forever!

Kim sagde ...

Men tør vi... tør vi, for hvad nu hvis Indiana Jones ikke er forever.