onsdag, marts 11, 2009

Urgent message

De fleste, der kender til kristen litteratur, kender til David Wilkerson. Manden bag biografierne Bandelederen Nicky og "Korset og springkniven". Hvad han har udrettet i New York blandt bander er slet ikke til at overse - og det fortælles, at han samlede en masse kræfter omkring 11. september 2001, for det havde Gud sagt, at han skulle gøre. Og da katastrofen skete, så var kirken klar.

Han er ellers ikke en, der på den måde strøer om sig med profetier og dommedags-råb, men en, der virker i det stille. Det er derfor, at det pludselig giver stof til eftertanke, når han pludselig i lørdags (den 7.) skriver en meddelelse på sin blog, med overskriften "Urgent Message". Altså en vigtig besked. Og under den overskrift fortæller han, at der snart vil ske noget forfærdeligt. Optøjer i gaderne, fødevaremangel- Det skal være Guds dom over den vestlige verdens synder, hvor den verdslige verdens fundament ødelægges.

I kan selv læse videre her.

Selvfølgelig kan det vise sig at være helt til grin, at skrive sådan noget på sin blog .... og videregive det. Men for det første, så er det en person, som jeg sætter meget højt, der har skrevet det. Og for det andet, jeg vil have det vildt dårligt med mig selv, hvis jeg havde fået advarslen og ikke givet den videre.
Det er hermed gjort - så lad os som kristne gå fremtiden i møde med bøn og med oprejst pande, for vi tilhører den største. Om det her passer eller ikke passer, så er vores skæbne... ja, verdens skæbne ikke lagt i en blinds skæbnes hænder, men i den almægtige Guds hænder.

"Vor Gud han er så fast en borg
han kan os vel bevare".

Ingen kommentarer: