lørdag, juli 19, 2008

Odense Boldklub

Sidder netop og er ved at se noget så sjældent som en fodboldkamp - det er nok fordi, at alternativet enten er Robin Hat eller at vaske op og støvsuge...
Men så er der jo altid lidt fodboldkamp, hvor OB spiller mod en eller anden klub, der hedder Villa... sjovt navn i grunden!
Det er faktisk hyggeligt at se direkte fjernsyn fra ens hjemby, Odense, for det er dér de spiller. Jeg har godt nok løbet.... eller travet rundt om den fodboldbane, for det var dér vi havde gymnastiktimer i gymnasiet. Det var kun lige blevet forår, så skulle vi ud og spille et eller andet derude. Og opvarmningen var to omgange! Puha.. kan stadigvæk huske, hvor hårdt det var. Og så var det endda kun begyndelsen - for derefter skulle man spille forbold eller lave højdespring eller et eller andet boldspil. Det var ikke rigtig mig, men det kan man måske også se på min kropsbygning :-)
Men tilbage til OB... som barn kan jeg huske de blå-hvide-farver bare var det fedeste man kunne få. Når man fik et knæk-sugerør til børnefødselsdag, så var der rift om dem, der var blå og hvide.... "for det er OB-sugerør, og de er de bedste". "OB er de bedste - dem, kan ingen tæske".
Men nu får vi ser om de kan tæske villaen - lige nu står der 1-1 og begge mål er scoret af villaen, det var selvmål. Hold da op... tænk, hvis man går videre pga. et selvmål. Ha! Men Judith siger, at OB rent faktisk spiller bedst - men det er lige meget, for uanset hvad så er OB de bedste - og dem kan ingen tæske.

Ingen kommentarer: