lørdag, august 01, 2009

Kirkeasyl

På DRs hjemmeside kan man se, at Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard forlanger, at de iranske flygtninge, der har søgt kirkeasyl, at de anholdes af politiet. Der står blandt andet:
"Dansk Folkeparti har fået nok af irakerne, der på tredje måned har taget ophold i Brorsons Kirke eller er på flugt rundt i landet, og rejser derfor nu et konkret krav over for regeringen. Foruden anholdelserne af de 60-70 irakere i kirken skal regeringen beordre politiet..." (læs mere her).

Jeg håber virkelig aldrig, at det kommer til, at dansk politi går ind og anholder folk, der har søgt tilflugt i en kirke. Jeg aner intet om deres sager og om de bare er snydere, der forsøger at udnytte os som danskere, men det er også underordnet. Det skal man ikke tage stilling til, nu er de i kirken og har brug for dens hjælp - læs mere her.

Jeg håber aldrig, at det kommer dertil, at politiet går ind i Brorsons Kirken - og sker det, så håber jeg virkelig, at det er under massiv pressedækning, og at Folkekirken, menigheder, præster og ja... kirker ude i verden protesterer. Det må bare ikke ske... og det sker ikke.

Ingen kommentarer: