lørdag, april 16, 2011

Antivirus og påsken?!

Judith har fået et godt tilbud - med den (synes vi) sjoveste formulering. Tilbudsgiveren er antivirus-programmet BullGuard. De skriver:

"Påsken står for døren. Lige gyldigt om du glæder dig mest til chokolade-påskeæggene eller til at fejre påsken sammen med din familie, så har BullGuard en særlig gave til dig: Påsken står for døren. Lige gyldigt om du glæder dig mest til chokolade-påskeæggene eller til at fejre påsken sammen med din familie, så har BullGuard en særlig gave til dig"


"Hvad har Internet Security nu at gøre med påsken", spørger du måske. Og du har selvfølgelig ret – ikke særlig meget. Men et godt tilbud er et godt tilbud - med vores kan du:


- Dekorere farvestrålende påskeæg sammen med din familie alt imens vores Inspector lydløst opdaterer dine programmer eller... - Tage på en dejlig skovtur med ro i sindet, fordi vores Firewall sørger for at ingen udefra kan få adgang til din computer eller... - Planlægge en lille weekendtur, og være sikker på at der er taget back-up af alle dine dyrebare filer på BullGuards Online Drive."


... det var da noget af et tilbud!!! Jeg downloader allerede :-)

Ingen kommentarer: