søndag, december 18, 2005

Det perfekte juletræ

Vi har lige været over hos nogle gode venner, men til vores skræk viser det sig, at de allerede har købt deres juletræ. Vi andre har ikke engang tænkt på hvor vi skal købe det eller hvornår - eller hvordan! Eller hvilken sort? Og bliver det lige så grimt som sidste år... jeg tror sidste års juletræ var et protest-juletræ. Det havde visse skavanker, men det vigtigste er jo ikke hvordan det ser ud, men hvad sjæl man ligger i det.
Og dog..... måske kan vi om ti år få det perfekte juletræ i stedet for det, vi fik sidste år. Denne nyhed kunne man læse på DRs hjemmeside: "Det perfekte juletræ er under udvikling, men ligger indtil videre sammen med 5000 enæggede tvillingbrødre og -søstre i en petriskål i Botanisk Have i København. Forskerne bag de små juletræsspirer har i ti år arbejdet med at klone juletræer, så juletræsproducenterne kan få en masse pæne og stabile juletræer på marken."
Det er utroligt hvad man kan i dag!!! Jeg ønsker store H og familie tillykke med at de i år var de første til at købe juletræ. Men næste år er vi de første!!!

Ingen kommentarer: