tirsdag, august 15, 2006

Nu må I godt nok høre op!!!

Det er længe siden, der er kommet nogen officiel bandbule her fra Horne Præstegård, men nu synes jeg altså det er på plads igen! En iransk avis har indledt en udstilling med en mængde Holocaust-karikaturer. De "har lavet denne udstilling for at undersøge grænserne for den frihed, som borgere i vesten tror på", som formanden for udstillingen siger. Øje for øje tand for tand.... I har gjort grin med os, nu er det vores tur. Skal vi så også svare igen med et eller andet? For vi er jo også nødt til at hævne os, skal vi følge deres logik.
Men vi skal ikke sige noget om dem, men finde et helt tredje land at kaste os over, for det er jo naturligvis Jyllandspostens tegninger, der er udslagsgivende, men hvorfor ikke lave sjov med noget i Danmark? Lave sjov med Dronningen eller med den lille havfrue.... eller gøre nar af tragedien ved Dybøl Mølle i 1864!
Men det gør de ikke, men kaster sig over de mange mennesker, der døde under holocaust - hvorfor skal de blandes ind i det? Jeg ved godt, at mange sætter spørgsmålstegn ved om det ikke bare er et amerikansk stunt for at retfærdiggøre en jødisk stat, men derfor har det jo INTET at gøre med Jyllandspostens tegninger. Skal vi tage hævn, skal vi så gøre grin med de armenere, der blev dræbt af tyrkerne i 1916? Eller gøre grin med de mange huguenotter, der døde ved blodbadet den 24. april 1572?
Det gør man da bare ikke!!! Så tag dog lige at bliv voksen, og vis om I tilhøre en højerestående kultur eller det modsatte.
"Nå... men du er nok bare zionist, styret af amerikans propoganda og den zionistiske lobby" - nej, da... men jeg vil bare have lidt fornuft og forgangseksempler ind i det her. Verden er ikke så sort-hvid, som de påstår, og de er ikke altid ofrene... Jeg ved nok, at de... altså muslimske folk, er blevet undertrykt og blevet udsat for forfærdelige ting også imens vesten så passivt til. Men for det første, så er demokratiet sådan, at de mennesker også er blevet skiftet ud, som så passivt til - og man har flyttet sig siden da. Og dem, der undertrykte og forfulgte var for største dels vedkommende selv muslimer. Et overgreb kan aldrig retfærdiggøre et andet overgreb. Findes der retfærdighed kan den aldrig fyldestgørende føres frem af noget menneske, kun fra Gud kan vi forvente fuld retfærdighed.
Et overgreb retfærdiggør aldrig et andet overgreb - jeg læste i går med gru, hvordan chefen for den israelske hærs forsyningstjeneste sagde følgende:

"Hvis vore tropper langt ind i Libanon står uden mad eller vand, så mener
jeg de kan bryde ind i libanesiske butikker og løse problemet, siger generalen
som svar på kritik af, at tropperne har klager over mangel på vand og mad...
Hvis det der skal til, er at tage vand fra butikker, så kan de gøre det, siger
generalen til hærens radio." (kilde Danmarks Radio - tryk her og
læs hele indslaget
).

Nu må I godt nok høre op... var det Hizbollah I gik ind for at fjerne eller var det også for at undertrykke og ødelægge lokalbefolkningen?
Jeg har virkelig svært ved at forestille mig, at der nogensinde bliver fred i det område - ingen lærer af deres tab! Ingen lærer at deres lidelser, det giver bare grobund for mere had og flere lidelser, der breder sig i ringe og inddrager flere og flere mennesker. Så her fra Horne Præstegård skal der lyde: "Nu må I godt nok høre op!!!"

Ingen kommentarer: