torsdag, december 13, 2007

Snydt for 4000 kroner (del 2)

"Økonomien er tæt på overophedning, og det får nu regeringen til at skrue ned for valgløfterne, slanke finansloven og højst sandsynligt udskyde kvalitetsreformen et helt år" - sådan lyder det på DRs hjemmeside. Jeg kan ikke lade være med at tænke det gode danske ord "bavl". For hvor meget er der dog sket siden vi havde valg? Hvilke nye vismænds rapporter er der kommet på bordet? Hvilke økonomiske beregninger har pludselig fået de røde alarmklokker til at ringe? Jeg har godt nok nu i to dage købt bagerbrød hos vores nyåbnede købmand... men hvis det er derfor må I da meget undskylde!

I dag er det lige præcist en måned siden at der var valg - og der kunne alt lade sig gøre. Man gik til valg med sloganet om at gøre det endnu bedre, men så kommer vi en enkelt sølle måned hen i deres periode, og så er der slet ikke noget, der kan lade sig gøre. Man spare endda også en folkeafstemning (det er også meget rart, for så er vi jo fri for at sætte os ind i EU-ting. Det er politikkernes projekt alligevel :-) Det var også en af de ting som man ingenting kunne sige om for en måned siden.

Nå - der går jo nok tre år inden ting igen kan lade sig gøre - for så er vi jo i nærheden af næste valg, og så kan de pege på alt det de har gjort siden sidste valg. Og ingen husker denne noget kiksede start. Og der er jo også sket rigtig meget siden vi havde valg - situationen kan slet ikke sammenlignes.

Ingen kommentarer: