onsdag, december 05, 2007

Dumme svin eller desperate mennesker?

Fire fanger har begået selvmord på Guantanamo-basen siden dens åbning i 2002. I november nåede en fange at blive reddet (eller hvad sådan noget hedder), da det lykkedes ham at skære struben over på sig selv... med sine negle!


Vagternes næstkommanderende er meget human i sin bedømmelse af det skete. "Ifølge hans vurdering sker det for at kaste et dårligt lys over de amerikanske myndigheder, som holder mistænkte terrorister indespærret på basen" skriver DR på deres hjemmeside.

Hallo!! Hvad sker der lige oppe i hovedet på sådan en soldat?! I fem år har de siddet indespærret i en fangelejr uden nogen som helst udsigt til at komme fri. Uden nogen rettergang... så enten er denne selvmordshandling endnu et tegn på at vi har at gøre med nogle hæslige forbrydere, der ikke går af vejen for at skade sig selv, når bare de kan skade den store satan, USA... eller også har vi at gøre med nogel folk, der bliver mere og mere desperate og som ikke har noget at leve for længere. Læs mere på DRs hjemmeside.

Ingen kommentarer: