fredag, januar 27, 2006

En forsinket hilsen fra Tyrkiet



Vi kom hjem fra Tyrkiet i søndags efter en uges dejlig ferie dernede. Vi sendte denne mail hjem til vores forældre, så kan I også lige følge lidt med i hvad vi lavede dér.
------------------------------------------------
Vi vil lige sende en lille hilsen herfra Budrum i Tyrkiet. Vi har det rigtig godt og nyder at være her. Maden er simpelthen bare lækker - og så er der nok af den. Der er halvpension, så vi får et kæmpe tag-selvbord om morgenen og om aftenen, saa vi er ved at rulle fra bordet. Der er så meget lækkert mad, så vi aldrig når at smage alt sammen.Vejret er ikke super, men sammenligner man det med det vejr, der vist er hos jer, så skal vi ikke klage.
Vi kan da gå uden store jakker om dagen, men om aftenen, er vi nødt til at tage lidt varmere tøj på, så heldigvis har vi vores jakker med.Vi bor simpelthen lækkert her paa Hotel Diamond of Budrum - vores værelse har flot havudsigt og vi bor nogle få hundrede meter fra vandet. Der er en promenade langs vandet, som vi benytter os meget af.... i det hele taget bliver der virkjelig slappet af på alle tangenter.Rødvinen er ret dyr hernede, saa vi er glad for at vi har taget en boks rødvin med hertil, hvor der er 4 flasker rødvin i. Så om aftenen sidder vi på vores værelse og hygger os i smug med det (det er nemlig ikke tilladt at have hverken mad eller drikke med på værelset, som ikke er købt her i hotellet... og med de priser, så løber vi risikoen.
Men hvad vil de gøre, hvis de opdager det: Smide os ud?? Drikke vores vin??? Vi skriver til jer, hvis det sker.
Vi har gået lidt ture i byen her - den største historiske ting, der er i byen er ruinerne efter et af antikkens syv vidundere, nemlig et stort mouselæum (aner ikke om man staver til det paa den måde). Og i dag var vi så en tur i Effesus, hvor vi saa endnu ruinerne af et vidunder, nemlig Artimes tempelet... hold da op, hvor har det været stort!!!! Og så gikvi i den gamle by Effesus blandt ruinerne af en virkelig flot by. Det var spændende at se sporene af en så stor og imponerende by. Vi så også det KÆMPE-store teater, som der står om i Apostlenes Gerninger, hvor byens beboere råbte "Stor er effesernes Artimes" til de blev helt blå i hovedet... Det var spændende at gå rundt dér og vi maækede virkelig historiens vingesus.
I morgen... ja, hvad skal vi lave der? Det ved vi ikke rigtigt endnu. Måske skal vi bare gaa en lang tur langs vandet og se hvad der sker længere væk. Eller vi kan finde os en bænk ved vandet og sidde med en bog og læse et time eller to.Nå vi slutter her fra - I må ha' det godt!Kærlig hilsen
Judith og Kim

Ingen kommentarer: