mandag, juni 20, 2005

Folketingets formand

Vi havde besøg af folketingets formand, Christian Mejdahl og hans kone Eva til en sogneaften. Vi begyndte med fællesspisning ude på vores gårdsplads (ja, hvem kan sige, at de har haft folketingets formand til at sidde og spise på sin gårdsplads??!!) .
Det var virkelig spændende at lytte til - og ikke mindst hyggeligt. Han er jo en gæv jyde, der har arbejdet sig op til den højeste post, som man kan vælges til i Danmark. Men stadigvæk har han beholdt begge ben på jorden. Jeg tror ikke, at jeg har mødt et mere beskedent menneske, som samtidig ikke var selvudslettende, men bare lige til og stadigvæk have sine meningers mod. Dejligt - en mand man føler sig i godt selskab sammen med!

En dejlig aften, hvor der også var omkring 90-100 mennesker forsamlet trods sommervarmen.
Ellers er der ikke det store at berette om - på søndag skal jeg prædike til 5. søndag efter trinitatis og jeg blev indsat heroppe den søndag for 2 år siden. Det er mærkeligt, at der nu er gået 2 kirkeår, men sådan er det jo med tiden: Den går. Så er det op til os at fylde den med det vi er sat i og så må vi hver i sær benytte de evner det sted vi er sat under evighedsansvar.

Ingen kommentarer: