lørdag, september 23, 2006

"Hvem skal nu betale...."

Ja, boet efter Dronning Dagmar er nok gjort op for længe siden, så der er nok ikke noget at hente dér! Men efter at have set alt det, der er blevet gjort i forbindelse med Dronning Dagmars "afsked" med Danmark, så kan jeg ikke lade være med at spørge om hvem, der har betalt alt det. et krigsskib, der sejler til Rusland alene med hende om bord, hestevognskørsel.... Det lyder altså ikke helt billigt? Er det Rusland, der betaler - Putin har jo en stor interesse i at styrke de zar-ristiske følelser omkring sin egen person? Eller er det Dronning Margrethe?
Ved I hvad... jeg tror det er os skatteborgere, der får regningen for dette store "show". Det har garanteret kostet en hel daginstitutions årsbudget at få en turistattraktion ud af landet.
Men nu går jeg også i små sko!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nej, du går i meget passende sko. Synes også det er ret vildt, hvis det er skatteborgerne som har skullet betale det. Det rager mig ærlig talt ikke særlig meget om en tidligere russisk dronning ligger begravet i Danmark eller Rusland.. men der skal nok være pænt mange royalt-interesserede danskere som finder det interessant?!

Og som du siger, de penge kunne jo bruges på rigtig mange andre ting.