onsdag, oktober 25, 2006

Konfirmanderne....

Sømand Carl kom fuld tilbage til sit skib, og den vagthavende Hansen, skældte ham huen fuld og skrev i logbogen, at "Idag kom Sømand Carl fuld tilbage til skibet". Det var Carl naturligvis godt sur over, så han tænkte længe over hvordan han kunne få dydsmønstret Hansen ned med nakken... og han fik dey den dag, han selv var vagthavende på skibet og Hansen kom fuldstændig ædru og tørlagt hjem fra sit besøg på land. Carl tog logbogen og skrev: "I dag kom Sømand Hansen ædru tilbage til skibet".... altså var det en undtagelse siden det blev skrevet?

Når jeg nu siger, at konfirmanderne var rigtig gode i dag, så virker det som om, at det er de normalt ikke. Selvfølgelig er de også nogle snakhoveder... men de er søde og rar. Men i dag var der lydhørhed og de huskede hvad der blev sagt... ja, de grinte endda af min dårlige vittighed - imponerende!

Vi havde om det svære emne "døden" - og så en udsendelse om en ung far og ægtemand, der modtager dommen: Kræft. Det er et virkelig flot udsendelse, der ikke kan andet end at påvirke dem, der ser den... også selv om man er teenager... og præst.

Ingen kommentarer: