søndag, april 01, 2007

Var Tina Turner en tyv?

I dag på TV2s hjemmeside kunne man læse om falitbo-showet i anledningen af H.C.Andersens 2000 års fødselsdag. Man kunne bl.a. læse:
"På H.C. Andersens 202 års fødselsdag den 2. april kommer der ingen
histori­er om Tina Turner, der stjæler millio­ner fra HCA-abc fondens
kamp mod anal­fabetisme." (Læs mere her)
Hmmm... sådan husker jeg nu ikke historien. Jeg tror nu ikke at Tina Turner fik en krone mere end det var aftalt hun fik. Ville man ikke give det, som hun skulle have, så skal man ikke invitere hende! Basta! Det er da ikke hendes skyld - hun har da ikke stjålet noget. Nej, det var da en bestyrelse, der ikke havde styr på økonomien og var for blåøjet og så regnede med at man kune tiltrække flere betalende gæster ved at få en gammel rockstjerne til at synge. Det kunne de bare ikke. "Det er synd for børnene, der går glip af pengene"... ja, men at nogle er godgørende betyder jo ikke, at alle skal være det i det projekt.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på visse afdelinger af Ysmen-Club. De gør jo et kanon arbejde, og så mødes de til nogle møder med taler udefra. Men de vil ikke betale, for pengene ville jo gå fra deres godgørende projekter. Altså sagt på en anden måde: De vil gerne gøre noget godt, men de vil også underholdes, men ikke give noget for det.
Nå... men god 1. april og pas på at du ikke bliver narret!!!

Ingen kommentarer: