onsdag, februar 27, 2008

Hvad med en struds i stedet?

Først var det Grisling, der blev udstødt... nu er det så den kendte og elskede sparegris, der skal udskiftes i bankerne, for muslimer kan føle sig krænket over det. Det er en hollandsk bank, der fjerner deres maskot, grisen Knobert, da den "ikke lever op til de krav, som det multikulturelle samfund pålægger os".

Banken, der afviser at have givet efter for pres fra muslimer, er nu på jagt efter et andet dyr. "Kravet er, at den skal være sjov uanset børnenes tro og overbevisning" (læs mere på DRs hjemmeside: her).

Hvad med at banken lader grisen erstatte af en struds - den stikker også hovedet i en busk, når der er optræk til ballade.

Nej, man skal behandle hinanden pænt - men et eller andet siger mig, at man ikke gør muslimerne en tjeneste ved at komme ret langt ind på sådan en vej, som her er skitseret. Lige pludselig svinger grenen tilbage, og folk får nok af det, der hurtigt kan blive anset som at bukke og skrabe for muslimerne. Det er simpelthen vand på højre-ekstremisternes mølle det her. Uanset hvor humant man gerne vil være...






Ingen kommentarer: