lørdag, februar 11, 2006

Dårlig lørdag aften


Uhhh... sikke en dårlig lørdag aften! Først lejede vi filmen "Final Cut" med Robin Williams - der stod det var en thriller... men det var det ikke. Den var virkelig dårlig. Handlingen kunne ellers have været god, men nej - resultatet var nervebrydende dårligt. Se filmens hjemmeside her.
Nå - da den var færdig kiggede vi så på årets danske melodigrandprix! Hold da op en gang latterlig underholdning. Det var simpelthen plat - det var ikke en gang sjovt, det var bare plat! En Græker Kaj fra Bornholm danser ind med afstemningsresultatet og har lavet småsjofle interviews med folk. En loverby er studievært og så har man støvet en gammel komiker af... jeg kunne godt lide Flemming Jensen, han er helt vildt hyggelig og han var også morsom den gang med "Jensen Tonight live", men man kan ikke bare kopiere underholdning fra... ja, var det 80-erne og så tro, at man kan grine af det i aften! Desværre DR - find på noget andet!
Nå, det var en eller anden århusiansk pige fra 2.g på Århus Gymnasium, der vandt. "Og så gi´r vi hende en hånd med på vejen" - som loverboyen sagde lidt for mange gange. Men desværre, synes jeg nu ikke, jeg vil give årets melodigrandprix nogen hånd med på vejen!
Sur? Næ... bedøvende ligeglad, men bedrøvet over at familie Danmark sidder og ser sådan noget bras og lader sig nøjes med det!

Ingen kommentarer: