søndag, juli 02, 2006

En fantastisk dag

Det har været en virkelig dejlig dag - en god gudstjeneste (ikke så god i Asdal, hvor der kun kom to... og det var folk fra Horne. Hvorfor går folk ikke i kirke - hvad skal vi gøre?. nå...) men en rigtig dejlig gudstjeneste i Horne og mine svigerforældre var på besøg - hyggeligt! Imens jeg var ude på en sommerlejr for at holde gudstjeneste med dem dér, så sejlede de en tur på Uggerby Å. Jeg var lige kommet fra lejr og gået lidt nede ved havet, da de kom sejlenden ind i deres kano.
Da vi havde spist aftensmad sendte vi dem afsted og fik ryddet lidt op, og hvem kom så anstigende - tre rigtig gode venner. Hvor er det dejligt sådan bare at folk dumper ind - der nyder vi de gange det er sket... så hvis I læser disse linier: Tak for et mægtigt dejligt besøg! Vi sidder og glæder os over at I blev til bålhygge.

Nu sidder vi ved bålet - jeg har computeren ude og Judith sidder med en god bog ("Vilde svaner")... det er stadigvæk varmt, men bålets varme gør nu alligevel godt. Gad vide hvordan i morgen bliver?

Ingen kommentarer: