fredag, september 14, 2007

VI SKAL AFSTED


Efter en uge med stor usikkerhed om hvorvidt vi skal afsted til Tyrkiet i efterårsferien, så står det nu fast: Det skal vi! Det bliver et lille rejsehold, men for den enkelte rejsende må det være en fordel... tror jeg. Men det var måske noget for dig? Prøv gå ind på hjemmesiden her og læs mere.

Rejsen er en rejse i Paulus´ fodspor, hvor vi rejser rundt i Tyrkiet fra den ene ende af landet til det anden. Ser Tarsus, hvor Paulus blev født - se nogle af de byer, som vi læser om i Bibelen. Nu er der ekstremt få kristne i Tyrkiet - det er mit håb, at vi kan mødes med nogle af disse.

Men vi skal afsted igen - jeg glæder mig til turen, til udfordringen og til at besøge Tyrkiet igen. På billedet ses biblioteket i Effesus, som vi besøgte på vores rejse i 2006. En af de ting, som irriterede os, da vi var der sidst, det var, at vi kun havde kort tid til besøget. Rejseselskabet var mere interesseret i at vi hurtigt kom videre hen til en læderbutik... men det var nok dem, der havde sponsoreret vores tur. Men denne gang får vi mere tid til at gå på udkig i den gamle facinerende by.

Ingen kommentarer: