mandag, februar 12, 2007

MÆRKELIG LYD

Vi aner ikke hvad det var for en lyd, der vækkede os i nat klokken 2.40... men det var virkelig mærkeligt. Lyden lød lidt som popcorn, der er ved at poppe til sidst, men mere ensatet i rytmen. Enten lød det som om lyden stammede fra noget glas eller også fra en jern-pladde... men det gav genlyd i køkkenet/gangen. Nu er det svært at sige hvor lang tid det tog, men det tog lang nok tid til at vi begge vågnede - vi vil skyde på 10 sekunder.
Ned til Magnus - vores hund - var det den, det var galt med? Nej! Den kom bare glad ud fra sin hundekurv. Der var ingen lugte, der var ingen spor ude på gårdspladsen, ovenlysvinduerne var dækket af et fint lag sne, så det kom ikke fra dem - ellers havde vi kunne se det. Alt var roligt som om intet var sket, men der var sket noget... men hvad? Af forklaringer, som vi ikke har afvist helt, er:
  • Et eller andet naturfænomen uden for (er der nogle af jer, der har hørt noget i nat?)
  • Et eller andet dyr, der bed i en el-ledning og gik til efter et stykke tid (vi har i hvert fald mus, men det lød mere voldsomt). Der er ingenting, der virker mærkeligt af vores elektroniske ting.
Vi aner ikke hvad det kan være... er der nogle af jer, der vil komme med et bud, så skal I have tak for det! Vi vil naturligvis vende tilbage, når vi ved mere - eller hvis det kommer igen.
Men det var da lidt foruroligende - ja, uhyggeligt!

Ingen kommentarer: