søndag, maj 01, 2005

Søndags-afslapning

Det blev ikke til en tur hverken til portnerbrian eller Cloes Tårn - da det kom til stykket tog vi bare vores cykler og trillede ned til Bjarne i Hirtshals og var med til gudstjeneste dér. Det var ok - bare træls, at der var en organistvikar, der spillede dræææbende kedeligt! Den slags skulle forbydes - man bliver helt stakåndet af at synge så langsomt....

Resten af dagen er indtil nu gået med stort set ingenting. Vi ville låne trailer hos formand Jørgen, men det endte med en kop kaffe i stedet (hyggeligt)- så da vi var ude ved gartneriet for at købe planter, så var de ved at lukke. Nå - vi tager der ud i morgen igen. Vi fik dog købt to roser - flotte roser, men ved ikke helt hvor de skal plantes endnu. Der mangler lidt grønt ude på vores terrasse.
Jeg håber på at jeg kan få færdiglavet et andagtsrum i vores anneksbygning i præstegården. Det ville bare være dejligt med sådan en krog, hvor man kan sætte sig hen for sig selv og bede og læse lidt. Men mon det bliver til noget - vi får se.
Den kommende uge er væmmeligt stressende - der er rigtig mange ting, der skal ordnes og tre prædikener, der skal skrives. Men mon ikke det går alt sammen - det skal jo gå. Man kan jo ikke stille sig op på prædikestolen og sige, at man ikke har lavet nogen prædiken, fordi man ikke havde tid! Sikke dog et ramaskrig det ville føre med sig.

Ingen kommentarer: